keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Säikäytys

Olen miettinyt jo pitkään tässä kun synnytys on lähestymässä, että tunnistaako ne kipeät supparit sitten harkkaversioista. Viime yönä tuli todettua, että voi kyllä, kyllä ne tunnistaa. 12 aikaan yöllä heräsin siihen että sattuu. Ja paljon. Koetin hetken aikaa pyöriä sängyssä, mutta ei siitä mitään tullut. Sitten nousikin ylös ja varmaan puolisen tuntia vaeltelin pitkin olohuonetta, silittelin kissoja ja koetin hetken aikaa sohvallakin löytää asentoa. Tämän puolen tunnin jälkeen menin sänkyyn ja sit sammuinkin kuin saunalyhty.

Heräämisen jälkeen olo on ollut tosi nuutunut ja päätinkin ottaa tämän päivän ihan levon kannalta (pelaillen mm. Crashia :D) siitäkin huolimatta, että keittiö on eilisen jäljiltä kuin hävityksen kauhistus. Saa mies tyhjätä tiskikoneen ja täyttää likasilla siitä hyvästä että tänään menee kaverilleen leffailtaan (en siis menemistä vastaan ole) joka sisältää sit joitain herkku noutoruokaa (jota minä en saa, vaikka mieli tekisi) ja huomennakin on joku softaillallinen niin että ravintolaan menevät syömään. Aion kyllä hyvää itselleni illaksi vaatia.

Sain viimein tehtyä jonkin asteisen kollaasin masukuvista. Alkupään kuvat (ja vähän välistäkin) puuttuu kokonaan, johtuen ihan siitä seikasta, että ne on mun pöytäkoneella läppärin sijaan, enkä jaksa niitä lähteä kaivelemaan :D


Perjantaina pääseekin sitten sinne synnytystapa arvioon kuulemaan faktoja siitä, että missä tilanteessa oikein ollaan menossa :)

P.s. synttäriarvaukset tänne

7 kommenttia:

  1. On kyllä hyvin nähtävissä ero viikkojen 35 ja 36 kuvissa masun sijainnissa, selkeästi on tipahtanut alemmas! Meillä tuntuu kaikki menevän niin yhtä aikaa, joten olisikohan sittenkin pitänyt arvata Spyron syntymäaika: "samaan aikaan kuin meillä" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on ollut ihan mahtavaa, kun on sun blogia seuraillessa päässyt aina hihkumaan, että hei, mullakin on just toi! Taas menee ihan samallalailla :D. Edelleen ittellä on se sama fiilis, että Spyro syntyis ennen laskettua, mut tiedän että mitä enemmän mä siitä puhun, sitä varmemmin menee yli :D

      Poista
  2. Jotenkin noista kuvista voisi katsoa, että mahasi on pysynyt aika samoissa mitoissa viimeiset viikot. Huojaavatkohan kuvat? Olin veikkaamassa, että Spyro tulisi maailmaan karkauspäivänä, mutta koska Myy ehti näköjään ensin, veikkaan 1.3. klo. 04.55 ja painoa 4150g. Toivotaan kuitenkin, että hän ei menisi niin yliaikaiseksi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä sanoisin ettei kokoa ole tullut lisää, mutta alaspäin valumista on tapahtunut. Nyt täytyy kyllä kysyä, että mitä meinaat kuvien huojaamisella? :D

      Poista
    2. Pitäisiköhän siinä lukea, että huijaavatkohan kuvat...? :)

      Poista
    3. Juuh, niin pitäisi, Myy on oikeassa. :) Inhottaa kirjoittaa kännykällä, kun aina lipeää sormet väärille näppäimille. ;)

      Poista
  3. Ah...Nyt vasta huomasin, että sulla oli ihan oma linkki tuhon syntymäarvaukseen. Sori, sori!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.