maanantai 13. helmikuuta 2012

Odotellaan edelleen.


Arvuuttelut Spyron syntymän suhteen on nyt arvuuteltu eikä ohjelmassa seuraavaksi ole muuta kuin odottamista.  Viikkojen kuluminen on kyllä hidastunut ihan mahdottoman paljon, mutta eipä tässä muutakaan ole mitä tehdä. Vaikka edelleen tuntuma/toive siitä että Spyro syntyisi ennen laskettua on olemassa, niin siitä huolimatta olen alkanut tehdä ajatustyötä ja valmistautumista siihen, että yli mennään niin että napsuu ja että käynnistyksellä loppujen lopuksi maailmaan tultaisiin. 

Kaikki olisi valmiina, jopa tulevaa isää myöden, joka on varovasti alkanut kysellä, että joko lähetään synnyttämään. No ei kyllä näillä tämän hetkisillä merkeillä, supistelee kyllä, erityisesti iltaisin, hieman säännöllisemmin, mutta vielä ovat kestoltaan lyhyemmän puoleisia ja varmasti niitä oikeita supistuksia kivuttomampia. 

Tässä olisi meidän kotiutumisvaatteet vauvalle. Mahdollisimman neutraalia, jos sukupuoli kuitenkin menee ja vaihtuu syntymän jälkeen :) Body on miehen ostama, joten totta kai se pitää ottaa mukaan. Puolipotkarit on äitiyspakkauksesta ja haalari on kirpparilta. Toppapuvun lisäksi on olemassa nallepuku, jonka käsken sitten miehen tuoda kaukalon kanssa, jos kotiin lähdettäessä on hirvittävästi pakkasta. Matkaahan meillä ei ole kuin se 1 km autolla kotiin.

Nyt on sänky lopullisesti valmis. Tein pinnasängyn reunasuojuksen turhaksi jääneestä petarista ja äitiltä saaduista vanhoista verhoista. Väri onkin juuri sopiva muuhun väritykseen. Ompelusta tulikin mieleen, että synttäripäivän palkinto vaihtui takaisin virkkaukseen, juurikin tuon reunuksen teon jälkeen. Lattialla ryömiminen mahan kanssa ei ollut kovin kivaa ja lisäksi joku oli lainannut kirjastosta kaikki Ottobren lehdet. 
Laittelen kuvan kun on valmista.

3 kommenttia:

  1. Kyllä onkin suloisia kotiutumisvaatteita vauvalle =)

    VastaaPoista
  2. Moro!

    Varmaan oot ehkä jossain välissä jo kertonutkin, mutta mistä on toi hoitoalusta tohon pinniksen päälle, onko se ittetehty vai ostettu? Meillekin tulee joku viritys, kun hoitopöytä ei mahdu (enkä edes haluais) ja toihan näyttää aika näppärältä :) Onko siinä joku systeemi, että pysyy aloillaan?

    Söpöisiä on kyllä vaatteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitotaso on Brion, ja noita löytyy kyllä muiltakin valmistajilta. Käytettynä ostin pinnasängyn kanssa samalla kerralla. Siinä on pohjassa kaksi puu"palikkaa", jotka tulee pinnasängyn reunojen yli, eli jos seisot tason edessä ja heilutat, liike on ihan muutama sentti edes takaisin. Sitten pinnasängyn suuntaisesti liikkuu tietenkin koko sängyn leveydeltä. Mä olin eka tosi kriittinen noita kohtaa ja aattelin, etten halua tuollaista, mutta tuo on ehdottomasti paras vaihtoehto meille. Varsinkin kun tason käyttöikä on aina suhteellisen lyhyt.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.