perjantai 27. tammikuuta 2012

Vauvan pesä

Kuvittelin löytäneeni hyvän huudon huuto.netistä, AIO vaippoja ihanilla kuoseilla 4,60€/kpl. Onneksi jäin asiaa kuitenkin vielä miettimään ja tänään ennen huudon tekemistä katselin vielä myyjän palautteita ja muita juttuja, niin eikös käynytkin sitten niin että vaipat oli ulkomailla. Joo ei kiitos siinä vaiheessa sitten. Ei nimittäin ollut todellakaan kappale hinta postareineen niiin paljon halvempi kuin kotimaisissa nettikaupoissa, että en tilannut. Että jos ulkomailta tilaan, niin jonkun sivuston kautta sitten, en huuto.netin kautta. Käsittääkseni esim. Kiinasta saisi tilattua halpoja kestoja? Onko jollain kokemusta kestojen tilaamisesta ulkomailta?


Tässä sitten samalla voisin viimein esitellä meidän isot tarvikkeet ja vauva nurkan :)

Ensimmäiseksi tuossa yläpuolella viimesin ompelutuunaus :). Eli päällystin hoitotason mukana saamani hoitoalustan kankaalla, joka on 70-luvun hoitolaukusta. Anopilta sain tuon ja siinä tosiaan oli ihan sellainen muovinen hoitoalusta kiinnitettynä neppareilla (siksi niitä näkyy, kun en saanut poistettua) ja ihastuin tuohon kuosiin ja väreihin ihan täysillä, joten tiesin että jossain kankaan käytän.

Sitten ne meidän parvekevaunut. 90-luvulta, olleet useammalla lapsella, mutta täysin hyväkuntoiset, eivät maksaneet kuin 35 euroa, ja olen todellakin tyytyväinen.

Tää taitaakin olla muutamien vaatekappaleiden lisäksi ainut uutena hankittu tarvike (korjaan, onhan siellä kylppärissä vielä meidän ammekin) Brion Primo kaukalo, johon tykästyin ihan täysillä ekan kerran kun liikkeessä turvakaukaloita käytiin katselemassa.

Kissojen ruoho ja kakarakammari -kyltti, joka saa toistaiseksi olla vielä vaatehyllyn päällä. Sitten kun pikkumakkari laitetaan kuosiin tuo tulee sinne seinälle. 

Ja tässä kokonaisuus, miltä tuo meidän vauva nurkka näyttää. Mies jaksaa nauraa noille pehmoille, ne on kuulemma mun harjotusvauvoja :D. Mutta esim. tuota kapaloa halusin ehdottomasti kokeilla jonkin edes suunnilleen vauvan kokoisen päälle, ja tuo oli lähin mitä keksin. Kissat kun tuskin olisivat pysyneet aloillaan. Niin, ja väreistä ei kannata koettaa päätellä mitään ;) värejä on siksi että niistä pidän, ei jomman kumman sukupuolen takia.

9 kommenttia:

  1. Eikös kestojen perusidea (niiden ekologisuus) kärsi aika lailla, jos ne tilaa edullisen hinnan takia toiselta puolelta maailmaa? Mutta tosi kivan näköinen tuo teidän vauvanurkkaus, kateeksi käy näin kuumeilijana että olette noin pitkällä jo! Onnea lopputaipaleelle, kiva blogi sulla jota on ollut opettavaista seurata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä tiedä, kun kuitekin ne kestot mitä Suomessakin myydän ovat käsittääkseni ulkomailla tehtyjä. En ainakaan ole nähnyt yhtäkään kestoa joka mainostaisi olevansa kotimainen. Ja tuo Kiina nyt oli esimerkki, niitä saa halvemmalla Euroopankin alueelta. Mutta pitää vielä katsella jos löytyisi kirppareilta.

      Poista
  2. http://www.ekoset.fi/ Tuolla käsittääkseni olisi ihan suomalaista tekoa olevia kestoja, myös vuokrausmahdollisuus :)

    VastaaPoista
  3. Kannattaa etsiä käytettyjä vaippoja, ne on yleensä imukykyisempiä ja halvempia kuin uudet.

    http://www.kestovaippainfo.fi/ täältä löytyy myytäviä vaippoja. Ompelukoneen omistajana varmaan myös osaisit tehdä tee se itse vaipan jonka ohje myöskin löytyy tuolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytettyjä oonkin koittanut etsiskellä, mutta täällä päin käytetyistä pyydetään ihan järjettömiä hintoja. Pitää katsella tuon sivuston kautta tarkemmin noita käytettyjä.
      Ite tekemistä mietin vasta sitten kun nään että alkaako meillä kestoilu edes sujua :)

      Poista
  4. Piti ihan käydä katsomassa vanhoja valokuvia ja todeta, että yllä ksamanlaiset vaunut ostettiin meidän vaaville uutena vuonna 1991. Kyllä oli ihanat työnnellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut kotona myös ihan samanlaiset, mutta erivärisellä kuosilla. Osittain siksi ihastuinkin niin paljon näihin vaunuihin. :) Ja jollei olis saatu kälyltä vaunuja, niin olisi ihan hyvin voinut ottaa nuokin ulkoilukäyttöön.

      Poista
  5. Aivan ihanat parvekevaunut! Tollaset vanhanaikaset vaunut on niin hienoja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa ihan huippuna. Ja tosiaan kun kotona on ollut samanlaiset niin tuo mukaan nostalgiaa, vaikka muistankin vaunut pikkusiskojeni ajalta.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.