sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Aika hukkuu, mutta minne?


Ihan hävettää tää blogin hiljaisuus. Viikoille ei ole mitään muuta tekemistä kuin neuvola kerran viikossa ja mahdollisesti jotain pientä, mutta silti en saa postattua tänne muuta kuin neuvolakuulumisia ja mahakuvia. 

Muutenkin tuntuu jotenkin hirvittämän saamattomalta ja melkeinpä laiskalta. Eilen käytiin anopin luona syömässä ja tänään käytiin Kalajoella miehen siskontytön synttäreillä ja mun voimat oli ihan loppu molempien kertojen jälkeen siinä vaiheessa kun mä istun autoon. Enkä mä tehnyt muuta kuin istunut ruokapöydässä ja keskustellut ihmisten kanssa. Jotenkin on sellainen fiilis, kun raskaus on tähän asti mennyt niin hyvin kuin on mennyt, pitäisi näin lopussakin jaksaa painaa menemään. Mut ei ainakaan tämän äidin kohdalla onnistu millään. Mä voisin nukkua vaikka kuinka paljon, tänäänkin vedin noiden synttäreiden jälkeen reilut parin tunnin päikkärit kun mies lähti käymään töissä. Perjantainakin neuvolan jälkeen takaisin kävely oli ihan äärettömän hidasta ja kipeää tekevää, loput parikymmentä metriä meni tyylillä pari-kolme askelta, puhallus, pari-kolme askelta...Kai tässä täytyy vaan ihan todella antaa itselle lupa olla, tuntematta siitä mitään omantunnon tuskia. Kun kerta vauvaakin varten kaikki on jo valmiina.



34+6 neuvola perjantailta

-Painoa 1050 g/vk, eli se siitä pienestä viikko noususta kun käy viikon välein. En tosin kommenttia saanut lainkaan. Ja oon kyllä muutenkin jo luovuttanut toivoni sen suhteen että voisin vaikuttaa kilojen tuloon, tuon neuvolaa edeltävän viikon syönyt tervellistä kotiruokaa maltillisesti. Laihdutellaan sitten keväällä.
- RR 130/82, pissa --
-Sf 31, RT: vauva on taas laskeutunut alas vielä ei ihan kiinnittynyt, lapsivesi normaali ja syke 150.
Antoi ohimennen (eli ei merkannut korttiin) paino arvion ja sanoi että taitaa olla jo aikalailla kolmikiloinen (vaun mukaan tällä kuluvalla 36 viikolla paino olis 2500g). Viralliseen synnytystapa arvioon menee vielä vajaa pari viikkoa


Eilinen 35+0 

Pitää tässä pikkuhiljaa alkaa sairaalakassia pakkailemaan, kaksi viikkoa täysiaikaisuuteen ja vauvan tulosta kun ei koskaan tiedä. Fiilis siitä, että Spyro tulisi maailmaan aikaisemmin ei ole kadonnut minnekään, mutta eipä sitä tiedä ennen kuin vauva siinä sylissä möllöttää :). Voisi kohta alkaa jonkinlaista syntymäpäiväarvontaa heittelemään. Jos tekaisisin langoista jonkun palkinnon :)

Ja lanseeraan jo nyt Julian blogissa esiintyneen HÄF- tagin blogiini, sille varmasti tulee käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.