sunnuntai 1. tammikuuta 2012

32+1

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Tai jos ei muuta, niin ainakin tää vuosi tulee olemaan ehdottomasti ainutlaatuinen esikoisen syntymän vuoksi :) Eikä tässä enää ole edes pitkälti siihen. Laskeskelin tuossa, että periaatteessa jo tämän kuun lopussa voisi vauva tulla maailmaan, jos oikein malttamaton tapaus olisi. Tähän en kuitenkaan kovin suuresti usko, itsekin kaksi viikkoa myöhässä olleena :D

Pikkasen alkaa ahdistus nousemaan noiden tavaroiden suhteen. Onneksi löysin tänä iltana paikalliselta netti-ilmoitus palstalta kaksi muutama päivä sitten laitettua ilmoitusta pinnasängystä, joista pitääkin heti huomenna soitella. Lisäksi siellä oli ilmoitus Aventin rintapumpustakin, mutta pitää vähän tarkistella paljonko sellaiset maksaa uutena, vaikutti nimittäin aika hintavalta käytetyksi. Myös kestovaippoja oli yllättävän paljon, että ehkä nyt alan kyttäilemään palstaa tarkemmin. Huomenna lähtee myös viimein tilaukseen amme ja turvakaukalo. Että ehkä ne tavarat pikkuhiljaa saadaan kasaan. Ei tosin tuo rahatilanne oikein naurata: kuun alussa saatu n. 400 euroa opintotukea ja sillä pitäisi helmikuun alkuun pärjätä. Joo, niin varmaan kun se on mennyt jo ennen puolta kuuta vuokraan ja laskuihin. Toiveena olis saada takuumaksu tässä kohta puoliin, mutta siitäkään ei ole mitään takeita.

32+1. 
Selkeä ero kahden viikon takaiseen. Voikin olla että alan tässä mahdollisesti ottamaan kuvat noin viikon välein. Voisi myös hieman isomman kollaasin tehdä jossain vaiheessa, kunhan paikannan kaikki kuvat yhdelle, samalle koneelle.

Laitetaan nyt tämäkin, kun kerran mies sen otti. Tältä maha siis näyttää edestä ja tälläinen määrä raskausarpia mahaan on jo kertynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.