lauantai 31. joulukuuta 2011

Neuvolakuulumiset ja vuoden loppua

Neuvolassa käyty eilen ja harmitti kyllä kun ei vieläkään ollut oma terkka. Ei noilta muilta oikein osaa kysellä mitään, eikä tää sit juuri huomioinut miestäkään mitenkään
-Painoa oli tullut 1000g/vk (edel 600g/vk), nyt siis 97,55kg (96,6kg kotomittausten mukaan). Tällä hetkellä kokonaisuudessaan siis tullut n. 14 kiloa, joten vähän pelkään että sataset paukkuu ja se 20 kg tulee kerättyä ennen kuin vauva syntyy.
-Sokereihin heikko plussa ja kyseli sitten olenko juonut jotain sokeripitoista aamulla, ja kyllähän mä aika sokerisen vadelmanlehtitee kupillisen join jonkin verran ennen neuvolaan menoa. Suosittelen muuten, on ihan mahdottoman hyvää ja mä ainakin uskon että sillä vois olla synnytyksessä vaikutusta
-RR 136/79, Hb jopa 130 (117) joka saatu nousemaan ihan pienellä maksamakkarakuurilla yms. syömisellä.
-Vauvan sykkeet 140-155, sf 30 (32), jonka pienentyminen selittynee sillä, että eri mittaaja ja sillä, että vauva on ihan oikeassa asennossa ja asettunut kohtalaisen alas jo. Eli ilmankos siellä alamahalla sitä paineen tunnetta on riittänyt. Ja niitä supistuksiakin tullut ihan erilailla.

Eilen tulimme (minä, mies ja kylään tullut kaverini) Kalajoelle uuden vuoden viettoon miehen siskon mökille. Tänään kävimme kylpylässä ja taisi Spyrokin tykätä erilaisesta tunnusta, sen verran reipasta oli muksinta ja meno ja nyt levätään kaikessa rauhassa :). Ohjelmassa ei ole sen kummempaa kuin herkuttelua (kinkkupiirakalla jo aloiteltiin, myöhemmin perus uusivuosi ruokaa: nakkeja ja perunasalaattia, sipsiä yms.), lautapelien pelailua ja rentoa olemista.


Hyvää uutta vuotta kaikille! 
Itse odotan jo jossain määrin malttamattomana vuoden vaihtumista, tuleehan ensi vuodesta aivan ainutlaatuinen!

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.