keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Jouluun hiljentymistä

Nyt vasta aikaa postailla nää kuvat, mitkä on ollut kamerassa jo viime viikon lopusta. Sain siis tytöiltä koulusta pienen läksijäislahjan koulun kuusijuhlassa. Jotain pientä minulle ja jotain pientä vauvalle :)

Korille keksin jo käyttötarkoituksen, vaikka ensin mietinkin mihin ihmeeseen kopan laitan. Siinä tulee olemaan vauvan lelut :) Tuolla kopalla ne saa sitten nostettua kivasti kaappiin yöksi kissojen ulottumattomiin.

Vauvalle oli ihana, aivan älyttömän pehmeä haalari, jossa huppuosassa on ihanat nallenkorvat. Varmasti hyvä meidän talvivauvalle :) Tossut on varmaankin yhden luokkakaverini käsialaa, on ihan huippuhyvä tekemään kaikenlaisia neulejuttuja, joita ite aina vain suunnittelee tekevänsä. Ja pehmoankasta tuli ensimmäinen Spyrolle tarkoitettu pehmo. Pääsee sitten pinnikseen, kunhan sellainen saadaan.

Äiskälle oli varattu suklaata ja rasvaa :) Käsivoide on ihan mahtavaa ja tuli todella tarpeeseenkin,mulla nimittäin on kädet ollut tosi kuivat. Myös jalkavoide on kivaa, vaikka siinä lukee piristävä, niin se ei ole sellaista jalkoja kuumottavaa kuin jotkut kokeilemani jalkavoiteet on olleet.

Kiitokset siis tytöille kivasta ylläristä :). Pikkuhiljaa alkaa tämä kotona oleminenkin itselle aukeamaan. Tänään on tullut puuhailtua joulua. Teippailin keittiön kuivakaapin oveen joulukortit koristeeksi (vähän hävettää että taivuin miehen, ei lähetä tänä vuonna joulukortteja päätökseen), leivoin piparit ja joulutortut, taittelin parvekkeen ovien väliin hienon 3D-lumihiutaleen ja innostuin sen tekemisestä niin että tein parvekkeen laseihin perinteisiä lumihiutaleita. Tai opettelin mä hieman uutta, nää on sellaisia oikeasti hienoja lumihiutaleita. Varsinkin verrattuna niihin mitä tehtiin joskus ekalla luokalla.

Kyllä se joulu sieltä siis hiljalleen tulee ja tunnelmaakin on alettu tämän päivän ansiosta tavoittaa.

Hyvää joulua siis kaikille lukijoille :)

3 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.