sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Normalisoitumista

Nyt alkaa tää homma pikkuhiljaa normalisoitumaan. Tai no, en tiiä voiko sanoa normalisoitumaan, kun en varsinaisesti tässä neljän vuoden ja viiden kuukauden aikana ole asunut miehen kanssa yhdessä, vaan koko ajan on pyöritetty enemmän tai vähemmän etäsuhdetta. :) Mutta tässä tapauksessa normalisoituminen tarkoittaa sitä, että eilen ja perjantaina tehtiin viimeset tentit eli koulu on saatu pulkkaan ja kiire alkaa helpottamaan. 

Huomenna vielä palailen kertalleen Ilmajoelle hammaslääkärikeikan jälkeen, kun on luokan pikkujoulut ja keskiviikkona koulun kuusijuhla, jossa pitää ehdottomasti viimeisen kerran käydä. Lisäksi kämpän lattia pitää vielä imuroida ja pestä, enkä olisi avaimia voinut luovuttaa vielä kun, lauantaisin isännöintitoimisto on luonnollisesti kiinni.

Eli eiköhän täällä aleta palailemaan linjoille pikkuhiljaa, mulla on jo hirveä lista kaikesta mitä haluan tehdä, joten niistä varmasti tulee kirjoiteltua tänne. Tosin tässä menee ohella se kylppäriremontti, joten pölyä riittää enemmän kuin muille jakaa, joten hieman joutuu hetken vielä rajoittaa tekemisiään. Mutta onhan helmikuuhun vielä aikaa :)


29+1 
maha, joka tuntuu tasaisen varmasti kasvavan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.