perjantai 26. elokuuta 2011

Energiaa

Kyllä se vain tuntuu, ainakin omalta kohdalta, pitävän puheet paikaansa energisestä keskiraskaudesta. En siis mitään erikoista ole saanut aikaan (kuten niitä kymmeniä koulutehtäviä) mutta siitä huolimatta olo on todella jaksava ja energinen. Ainoa mikä todella vaivaa aika ajoin on päänsärky. Ja paha sellainen onkin. Oon huomannut että juomattomuus aiheuttaa osittain päänsärkyä, mutta esim. tänään huolimatta siitä kuinka hyvin olen eilen ja tänään juonut, päätä pyrkii jomottamaan. Ilmeisesti ihan yleistä kärsiä päänsärystä raskausaikana.

Ensi torstaina olisi neuvola, jota odotan jo ihan innolla, koska nyt uskoisin että kysyttävää on huomattavasti enemmän kuin kahdella edellisellä kerralla. Lisäksi pitäisi saada kuulla np-ultran ja veriseulonnan yhteistuloksista jotain, vaikka olisivathan he soittaneet jo jos jotain hälyytävää olisi ollut.


Haluisin jo hirveästi tietää kumpi Spyro oikein on, tyttö vai poika, vaikkei sillä ole väliä. Useampi on nimittäin esittänyt arveluita niiden ultrakuvien perusteella että koska niissä näkyy niin paljon asennetta, niin kyseessä olisi poika. Myös äidit, joihin olen tutustunut täällä epäilivät että kyseessä voisi olla poika, koska mua on närästänyt ihan hirveästi ja heillä molemmilla on ollut närästystä poikaa odottaessa. Tiedä sitten häntä voiko tälläsiin luottaa, mutta pitäisi varmaan oikeasti alkaa miettiä poikienkin nimiä. Muuta ei ole kuin, että haluisin jotenkin mukaan isäni toisen nimen, jota ei todellakaan kuule usein. Onko lukijoilla ehdottomia no-no-nimiä tai sellaisia jotka on pakko saada nimeen mukaan?

Kiitokset muuten Atialle aivan ihanasta neulotusta vauvanmyssystä, jonka voitin blogin arvonnasta. Tiedä pitäisikö sekin sitten ottaa enteenä kun on "poikaväreillä" tehty: sinistä, turkoosia ja useamman sävyistä vihreää ;)

P.s. Osallistukaa myös arvontaan: voittomahdollisuudet tällä hetkellä erittäin hyvät :)

4 kommenttia:

  1. Meidän pojalle tulee toiseksi nimeksi miehen suvussa kulkeva nimi: Olavi. Koko nimi tulee olemaan Eeli Olavi.

    VastaaPoista
  2. Meillekin varmaan tulee joku suvussa olevista nimistä, vielä ei kyllä yhtään minkäänlaista haisua sitten mikä se tarkalleen on. Itse haluaisin tuota isäni toista nimeä koittaa yhdistää johonkin, mutta täytyy katsella mitä mies tuumaa.

    VastaaPoista
  3. Meidän mahdolliselle pojalle tulee nimeksi miehen nuorena kuolleen pappan nimi Frans ja jos tulee tyttö niin hänen toiseksi nimekseen tulee miehen isoisoäidin nimi Retriikka. Erikoisia,joten pitää toivoa ettei lapsiparkoja kiusata koulussa.

    VastaaPoista
  4. Henriikka: Mä en jotenka jaksa uskoa, että enää nimen takia kiusattaisiin, kyllä se tuntuu enemmän olevan ulkonäöllistä tai muuta minkä takia kiustaan. Kauniita ja erikoisia nimiä teillä :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.