lauantai 20. elokuuta 2011

Arvonta!

No niin, pääsenkin potkimaan arvonnan jo tänään käyntiin, koska eilisen jättipitkän päivän jälkeen päätin olla pahis ja jättää tämän päivän tunnit väliin kun eivät alkaneet heti aamusta. Arvontapalkintokin on valmiina, koska eilen sitä viimeistelin tunneilla istuessani.

Arvonta 20.8.-8.9.2011 klo 18.00
Langan merkistä ei ole varmuutta, vyöte ei enää ollut paikallaan. Mutta uskoisin että Novitan Nalle ei ehkä kovin kauaksi heitä.

Pupun pään sisällä on pullon korkki, jossa kuivaa riisiä ja korvissa on palanset pestyä sipsipussia, joten ne jonkin verran rapisetvat käsitellessä.

Miten osallistun?
Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla ja vastaamalla muutamiin kysymyksiin:

1. Miksi luet blogia ja mistä siitä pidät?
2. Mikä saisi sinut kommentoimaan enemmän aiheita?
3. Mitä haluaisit postauksilta?

Tai jos et ole vakituinen lukija, niin sitten voit kertoa vaikkapa millaisia blogeja yleensä luet.

Anonyymeiltä kommentteihin nimimerkki!

Mitään romaania en vastauksiksi oleta, mutta olisi vastineeksi mukava saada vähän jotain palautetta :)
Arvonnan loputtua 8.9.2011 klo 18.00, ilmoitan voittajan niin pian kuin vain ehdin, vielä on hieman vaikea sanoa kiireistä tuolloin.

HUOM!
Valitettavasti joudun huomauttamaan, että jos olet paha kissa-allergikko, osallistuminen omalla vastuulla. Meillä nimittäin on kaksi kissan roikaletta, jotka säännöllisesti imuroinnista karvaavat paikkoja. Ja vaikka kissat ovat olleet kaukana työtäni tehdessä, on melkeinpä varmaa, että kissankarvoja työstä löytyy.

Muoks. Arvonnan aukioloa laajennettu :)

6 kommenttia:

  1. Onpas söpö palkinto! Pakko osallistua siis :)

    Luen blogiasi koska on kiva seurailla raskauttasi ja siis muutenkin lukea toisen raskaanaolevan juttuja :)

    Ennen harvemmin kommentoin kenenkään postauksiin, mutta oon yrittänyt lisätä kommentointia. Kommentteja on kiva saada omiinkin postauksiin, joten täytyy niitä myös itse antaa välillä :)

    Usein kommentoin jos johonkin asiaan on "omakohtaista" kokemusta, esim. jos joku tarvii vinkkiä ja tiedän asiasta jotain. :D

    Masukuvia on aina kiva katsella ja myös vauvalle tehtyjä vaate- ja tavarahankintoja :)

    VastaaPoista
  2. Olen lukenut aiempaa blogiasi josta innostuin palstailu tuttavuutemme alettua ja sieltä päädyin tänne :) Pidän erityisesti rohkaudestasi lähteä vauvablogiin muista välittämättä. Ja sun tekemät käsityöt on ihania!!
    Kommentoin aina kun ehdin ja aina kun tekstissä joku raapasee syvemmältä,jos tiedän sanoa jostain jotain tai jos pidän erityisesti jostain asiasta.
    Itse kyttään täältä enemmänkin kuvia koska kaiken oleellisen raskauteen liittyen luen toisaalla :)

    VastaaPoista
  3. Kai tähän on pakko osallistua! :)

    Pahasti vauvakuumeisena olen seuraillut jo pitkään useamman odottajan blogia ja heidän jo jakaannuttuaan ajattelin etsiä lisäksi uusia yhä odottavien tai ihan vain vauvakuumeisten blogeja. Sattumalta sitten osui tämä kohdalle ja koukkuun jäin :)

    En ole ikinä ollut mikään kova kommentoimaan lukemiani blogeja, joskus sillointällöin kun on ihan pakko saada sanottavansa sanottua saatan jotain rustailla, mutta pointtina siis että tuskin tästä ikinä muutun :D

    Masukuvia olisi ihana nähdä ja kuulumisia ylipäätänsäkkin!

    VastaaPoista
  4. Heippa! En kai olekaan aikaisemmin kommentoinut blogiisi, olen vain hiljaa seuraillut taustalla... :)

    1. Raskausblogit ovat ihania ja sulla on kiva tyyli kirjoittaa. Blogisi seuraaminen ei muuten yhtään lievitä vauvakuumettani! :D

    2. Ehkä vähän liiankin harvoin kommentoin ihmisten postauksiin. Avaan kyllä suuni jos voin jollekulle olla avuksi tai kerron omia kokemuksia jostakin asiasta.

    3. (Masu)kuvat olisivat ehdotonta plussaa! Oikeastaan ihan kaikki raskauteen liittyvät höpötykset tulee aina täältä luettua, voin haikeudella muistella omaa ensimmäistä raskauttani. Tuntuu hauskalta lukea toisten raskaudesta ja ajatella itsekseen että hei, mustakin tuntui silloin tuolta... :)

    VastaaPoista
  5. 1. Miksi luet blogia ja mistä siitä pidät?

    Koska olen "tutustunut" sinuun tuolla kerhon puolella ja mua kiinnostaa kanssaodottajien kuulumiset. Oot sopivasti mua joitakin viikkoja edellä, joten voi itsekin fiilistellä mitä tuleman pitää lähiaikoina :) Jatka samaan malliin!

    2. Mikä saisi sinut kommentoimaan enemmän aiheita?

    Sain tämän vasta tallennettua tuohon blogisuosikkeihin omalle koneelle, joten en ole niin paljon ehtinyt täällä vielä olla että olisin ehtinyt kommentoimaan :)

    3. Mitä haluaisit postauksilta?

    Kuvat on aina ihania! Masukuvia vaikka viikottain ja tietysti ultrakuvia! Myös toisten hankintoja on kiva katsoa ja mielipiteitä erilaisista asioista, aikooko pukea tyttöä punaisiin/poikaa siniseen, meinaako kestovaippailla, mitä mieltä äitiyspakkauksesta ja aikooko sen ottaa. Niin ja tietty kiinnostais kurkata sinne teidän uuteen kotiinkin!

    -Ceali

    VastaaPoista
  6. Kiitokset muistutuksesta, olin jo ihan varma, että kilpailu on jo päättynyt! Onneksi ehdin vielä mukaan ja toivoisin myös teko-ohjetta pupuun. Mielessä pyörii jo musta rokkipupu valkoisilla risti-silmillä ;)

    1. Tutustuin blogiisi projektimme kautta ja koska lasketut aikamme ovat niin lähekkäin, on juttujasi kiva seurailla. Samaistuminen on helppoa, kun koemme samat asiat niin samaan aikaan :)

    2. Pyrin kommentoimaan mahdollisimman usein kun jotain kommentoitavaa on, mutta en kyllä osaa sanoa, mikä saisi kommentoimaan enemmän... Ehkäpä monipuoliset aiheet ja pintaa syvemmälle menevät mietinnät raskauden ajan tuntemuksista.

    3. Kuvia rakastan minäkin, niin masukuvia, ostoskuvia, käsitöitä kuin muitakin. Jatka samaan malliin, kirjoittele tuntemuksistasi avoimesti ja älä pelkää kertoa negatiivisiakin asioita.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.