torstai 1. syyskuuta 2011

Neuvolakuulumisia

Nyt on taas yksi neuvolakäynti takana ja tällä kertaa sitä oli jopa jotain kysyttävääkin. Kysyin vatsalihasten treenaamisesta, siitä kun netistä löytyy niin ristiriitaista tietoa. Neuvolatäti sanoi mulle, että niitä saa tehdä ihan sen mukaan mikä tuntuu hyvältä, vaikka ihan loppuun asti. Tietenkin loppuvaiheessa se on enemmän sitten alavatsan syvien lihasten ja lantiolihasten treenaamista kuin perus vatsarutistusten tekemistä.

Kaikin puolin olin käyntiin tyytyväinen, erityisesti kun sai kuulla pikkuisen sydänäänet. Koska nyt ollaan siinä vaiheessa että odotellaan vaan oikeastaan masun kasvua ja kuullostellaan liikkeitä, niin oli tosi kiva kuulla että kyllä meidän Spyro siellä hengissä on.

  • -Paino oli 84,1 kg, edelliseen käyntiin +0,5kg eli 113 g/viikko. Ei siis syytä ahdistua painosta (tarkkaillaan miehen kanssa sitten kotonakin vaa'alla painoa ilman vaatteita ja aina aamuisin ennen syömistä, niin niissä tietysti eroa neuvolan lukemiin).
  • -Verenpaine 131/69, eikä siitä sen suuremmin kommentoitu yhtään mitään, muuta kuin että hyvä
  • -Hemoglobiini oli noussut jonkin verran ja oli 143, mikä on aika hassua, koska en rautaa ole tässä viime aikoina syöny.
  • -Kohdunpohjan korkeuteenkin merkattiin jo, että -2 sormea navan alapuolella. Neuvolatäti oikein yllättyi siitä kuinka korkealla kohtu oli, vastaisi kuulemma noin reilua viikkoa pidemmällä olevaa raskautta. Mutta sanoi myös, että ei todennäköisesti ole siitä kyse (kun ultrissakin Spyro vastannut viikkoja niin hyvin) vaan siitä että kohtu on jotenkin tosi edessä.
  • -Vauvan sykkeet oli 150, oikein tasaista vahvaa jumputusta. Kovasti sanoi kuullostavan tytön sydän ääniltä, mutta ei alkanut lupaamaan mitään :D
Tässä tänä aamuna napatut masukuvat vielä.



Ja vertailun vuoksi edellinen masukuva ja tämän päiväinen vierekkäin.

Selkeästi, ainakin omasta mielestäni mahan malli ja muoto on muuttunut jo vauvamasumaisen pyöreäksi, vaikkei se tuon enempää ole ulospäin pullatanutkaan. Ennemminkin kasvanyt ylöspäin ja pyöristynyt :)

Muoks. Vielä sen verran tuli mieleeni, että pidennän arvonnan aukioloa ihan siitä syystä että ensi viikon viikonloppuna on paremmin aikaa. Ja toisekseen se, että me löydettiin vihdoin ja viimein se kämppä (jo useampi päivä sitten) ja ootan jo niin innolla että pääsen hankkimaan vauvatarvikkeita ihan oikeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.