torstai 22. syyskuuta 2011

Karhunpoika sairastaa...

Nyt se on iskenyt sitten tännekin se tämän syksyn flunssa. Ei mitenkään erityisen kivaa, kun muuttoa pitäisi alkaa tekemään ja tänä viikonloppuna pitäisi saada tapetit seinään. Myös synttäreillä pitäisi käydä, kun miehen veljentyttö on tässä kuussa täyttänyt vuosia, mutta juhlia on pantattu niin, että minä ja mieskin päästäisiin sinne osallistumaan.

Nenä on siis ihan tukossa, korvia kutittaa (toivon etten saa korvatulehdusta), kurkku on karhea ja ääni painoksissa. Yleisestikin veto on vähän hukassa, sai ihan tosissaan tehdä töitä että jaksoi tänään kouluun tulla. Mutta pakko se oli, tänään nimittäin on yksi tentti joka pitäisi tehdä. Toivon ettei siellä kovin kauaa mene, on aika tiukka aikataulu nimittäin siihen että teen tentin, pyöräilen kotiin, vaihdan repun sisällön ja ehdin bussiin...

1 kommentti:

  1. Muuttaminen on kylllä jotain NIIN kauheaa! Osaanottoni sinnekin, teidän tilanne kuulostaa kyllä tosi vittumaiselta =/ Ite oon vieläkin niin puhki kaikesta että eipä oo bloggeriakaan tullut päiviteltyä..

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.