lauantai 17. syyskuuta 2011

Kyllä ne miehetkin osaa yllättää

Vähän ollut hiljaiseloa tässä hetken aikaa, vaikka tunteja ei koulussa ole viikossa ihan mahdottomia määriä, tehtäviä piisaa senkin edestä ja oon niitä koetellut nakutella pois ennen kuin tulee hirveä nippu taas uusia. Nyt kuitenkin pitää vähän tulla kuulumisia päivittelemään.

Meillä mieskin alkaa jo selkeesti odottamaan, että liikkeet tuntuisi niin selkeinä, että ne mahan päälle asti tuntuisivat myös. Koitti nimittäin eilen illalla kuunnella korva mahan päällä josko sieltä jotain kuuluisi.
Mies pääsi myös yllättämään eilen minut ihan kivasti, kun vaihdoimme jo eilen illalla hääpäivälahjat, vaikka sunnuntaina vasta virallinen päivä, kun kävimme ulkona jo syömässä. Oli nimittäin hankkinut minulle Bolan.  Olen nimittäin joskus näyttänyt noita miehelle ja sanonut, että tuollainen olisi kiva. Ja hääpäivälahjatoiveita koskien olin sanonut, että olisi kiva saada jotain pientä pysyvää, joten mies sitten muisti molemmat ja hommasi tuon minulle :)


Kuvassa näkyvä malli riippuu nyt kaulallani kun olen jossain menossa. Kotona en sitä viitsi pitää, koska kissat kiinnostuvat korun sisällä olevasta ksylofonista turhan paljon.

Käytiin tänään katselemassa myös muutamassa lastentarvikeliikkeestä juttuja, mutta niistä taidan tehdä ihan oman haaveilupostauksen ensi viikolla. Ja masukuviakin tulossa viimeistään perjantaina neuvolakuulumisten yhteyteen :)

5 kommenttia:

  1. Ihana yllätys mieheltä, ja kohtahan vauvakin jo helinän kuulee :)

    Ihan asian laidasta: Toisessa blogissasi on sininen ja aniliini pupu, jotka olet tehnyt. Tekisitkö sellaisen tilauksesta ja mihin hintaan? Meidän vauva toivoisi omaa ruskeaa pupua, näyttävät niin ihanan söpöille ja halittaville :) Oma virkkausurani on niin aluillaan, etten uskalla sen varaan jättää pupun muuttoa meille ;)

    VastaaPoista
  2. Aika hienosti sun mieheltä! Mäkin olen yrittänyt vihjailla miehelle että bola olis kiva, mutta ei se taida osata sitä ostaa. Ei taida muistaa enää edes korun nimeä :D Ja en mä sitä toisaalta voisi ikinä pitääkään kun esikoinen tykkää repiä päällä olevia koruja.

    VastaaPoista
  3. Anna: Kyllä täytyi antaa propsit miehelle :). Meillä ei niitä lapsia ole joita koru kiinnostaisi, mutta kissat kuulee sen sitäkin paremmin, joten siksi ei tuu pidettyä sitä kotona vaan sitten kun mennään jonnekin. :D

    VastaaPoista
  4. Innostuin lukemaan siun blogia :) Itellä menossa RV 14+5 ja odotan jo innolla jospa vois pian tuntea edes jotain liikkeitä masusta.

    Ja itelläkin on tuo Bola koru. Alussa se helinä ärsytti kun liikku, mutta nyt en sitä enää edes huomaa. Meilläkin on kissoja ja ne kyllä tottu tuohon korun ääneen, ettei niitä enää edes kiinnosta se :) Että kaulaan vaan helisemän ;)

    VastaaPoista
  5. Kiki: Kiva jos löytyi sen verran kiinnostavaa luettavaa, että jaksoi innostaa :) Kyllä mulla useammin on tuo Bola kaulassa kuin että ei olisi, kun viikot tulee oltua opiskelujen takia muualla.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.