perjantai 9. syyskuuta 2011

Voittaja

Arvoin äsken voittajan pupuhelistimelle ja täytyy sanoa, että ajatukseni oli alunperin, että olisin ottanut jonkinlaista kuva materiaalia itse arvontatapahtumasta, mutta meidän firman paras kamera on miehen puhelimessa ja mies töissä, joten kuvat jäi ottamatta. Toivottavasti kuitenkin uskotte, että arvonta on suoritettu nimet paperilapuille kirjoitettuna kulhosta silmät kiinni onkimalla, kahden äärimmäisen uteliaan kissaherran toimiessa virallisina valvojina. :) Oli nimittäin pakko suorittaa arvonta juuri nyt, kun sen muistin, koska illalla on kaupoissa ravaamista mm. astianpesukoneen ja jääkaapin ostamista ynnä muuta uuteen kotiin liittyvää. (Jos jota kuta kiinnostaa remontin eteneminen, niin kannattaa käydä kurkkimassa toisen blogini puolella josta asiasta kirjottelen enemmän, koska haluan pitää tämän vauvapainotteisena ja jotenkin tuntuu hassulta kirjoittaa kahteen kertaan samaa asiaa)

Voittaja on:
Myy

Laita Myy osoitetietosi osoitteeseen: laretzki@hotmail.com niin laitan pupun tulemaan postiin heti kun ehdin. :)

4 kommenttia:

  1. Kiitokset ihanasta yllätysvoitosta, minä kun en koskaan voita mitään :) Miehellekin heti näytin kuvaa, minkälainen pupu meille muuttaa :) Kuten omaan blogiinikin jo laitoin, on helistin meidän vauvan ihan ensimmäinen oma lelu, joten merkitys on suuri kaikin tavoin. Laitoin sinulle s-postilla osoitetiedot, lähettele sitten kun ehdit, ei saa ottaa siitä stressiä.

    VastaaPoista
  2. yhyy mun sydänsärky nyt kyl :D mutta onnea myylle voitosta! mä kyl pistän tilaukseen sulta sit taas pehmon,jos jaksat tehdä :)

    VastaaPoista
  3. Myy: Loppuviikosta lähtee palkinto tulemaan, kiireiden vuoksi jäi miehen luokse, joten tuo sen viikonlopuksi tänne tullessaan mukanaan

    Henriikka: Kyllä mä voin tehdä :) Aina löytyy aikaa jossain välissä väkertää juttuja eteenpäin.

    VastaaPoista
  4. Vitsi, missasin jotenkin tuon arvonnan. Tekemäsi pupuhelistin on ihana! Olisiko sulla siihen ohjetta?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.