torstai 4. elokuuta 2011

Tunnustus ja muuta


Kiitokset Myylle tunnustuksesta.
Tähän liittyen pitää siis paljostaa lempiasioita:
1. Väri: Vihreä, sininen, ruskea nyt ainakin
2. Ruoka: Voi kun en osaa päättää. Sanotaan vaikkapa se, minkä kirjoitin pienenä ystäväni kirjoihinikin: äitin tekemä stroganoff.
3. Paikka, jossa haluaisin käydä: Näitähän riittää, Praha, Irlanti, Englanti, Shanghaissa uudelleen, Japani, Uusi-Seelanti ja vaikka kuinka monta muuta.

Olot alkaa olemaan paljon energisempiä. Väsyttää kyllä, muttei enää samaan tapaan iske pahoinvointi. Eilen tosin meinasin että kyllpä olo on vaivanen jo näin alussa kun kävimme asuntomessuilla ja siellä tuli sitten tallustettua. Sattui mahaan, sattui selkään, sattui lonkkiin, oli nälkä, pissahätä ja vaikka mitä vuoron perään. Mutta selvittiin siitäkin kunnialla.

Ärsytti kyllä aina kun kulki peilien ohi, kun tuo maha näyttää ja tuntuu jo isommalta, mutta se on vielä sellainen löysä pallo, joten näytän vain lihoneelta, en raskaana olevalta. Istuessakin huomaa jo, ettei ne makkarat muodostu enää silleen miten ne ennen on muodostuneet :D 

2 kommenttia:

  1. Tuo istumisasia oli niin ihana kuulla, saman olen huomannut itsekin! Oman mahan muodosta sanoisin enemmänkin, että se näyttää erityisesti iltaisin hyvin paljastavalle kummulle, jos sen päästää ns. valloilleen eikä kiristävillä ja puristavilla housuilla piilota paikoilleen. On se ihana tunne, kun työpäivän jälkeen saa vetää college-housut jalkaan ja antaa mahan pömpöttää ihan vapaasti ;)

    VastaaPoista
  2. Myy: Mä en oo käyttänyt kiristäviä housuja varmaan moneen viikkoon :D. Mä olen muutenkin niin mukavuuden haluinen, että ei tulisi mieleenkään änkeytyä vaatteisiin jotka yhtään kiristää. Saa vain nähdä miten koulussa saa peiteltyä asiaa, kun en heti alkuunsa jaksaisi alkaa kuuntelemaan sitä juoruilua...

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.