perjantai 5. elokuuta 2011

Tulevan suunnittelua

Katselin, että taas oli ilmottautunut bloggerin kautta uusi lukija :). Tervetuloa seuraamaan jutustelua. Tästä seurauksena päätinkin, että sitten kun tulee 20 lukijaa täyteen, niin laitan arvonnan pystyyn, jossa palkintona jotain itse tekemääni. Koska suurin osa lukijoista on odottajia, tai vähintään kuumeilijoita, niin palkintona tulee olemaan jotain, jonka voi sitten antaa sille pikkaiselle nyytille, tulee se sitten ennemmin tai myöhemmin. Täysin selvä ajatus jo siitä on, mikä palkinto on, mutten taida paljastaa sitä ennen kuin se on valmis.

Ja sovitaan niin, että jollei 20 lukijaa tule täyteen vaikkapa tämän kuun loppuun mennessä, viisitoistakin riittää, koska onhan sekin jonkinlainen tasaluku. Eikä osallistuminen ole sitten anoiltakaan pois luettu, kunhan nimimerkin jättää ;)



2 kommenttia:

  1. Onhan meitä lukijoita paljon enemmänkin kuin mitä tuohon lukijaksi on liittynyt. ;) Itse esimerkiksi sen takia, että wp:tä käytän bloggerin sijaan.

    VastaaPoista
  2. miraana: En yhtään epäile, etteikö olisi muitakin kuin bloggerin kautta lukijoita. Siksi laitoinkin tuon 15 lukijaa tuohon, että se ainakin olisi (ja näköjään olikin) helppo saavuttaa kun oli vain yhtä vailla :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.