sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Ensimmäiset saamiset.

Täältä tulee taas tälläinen pikainen sunnuntai illan postaus. Tekeillä on vähän isompiakin ja omia ajatuksia sisältäviä, tämän päivän menemisen jälkeen ei vain enää jaksa. Joten jos ensi viikolla kunhan saan yhden raportin viimeisteltyä.

Tässä on kuvat ihanista tilkkupeitoista jotka anoppi on meille vauvapeitoiksi tehnyt. Anoppi tekee hirveästi kaikenlaisia peittoja juuripa tikkutyö tekniikalla, meillä on useampaa päiväpeittoa ja torkkuhuopaa sillä tekniikalla tehtyinä.
Tämä peitto tulee olemaan lattialla pötkötyspeitto, koska tässä on kuvia joita voi sitten katsella.

Tämä puolestaan tulee sitten sänkyyn peitoksi pikkuiselle. Rakastan tämän peiton värejä ja peitto onkin toivottu vain tosi värikkäänä, kun anoppi ensimmäistä kertaa kyseli, että millaisen haluaisin. Eli tätä ei ole tilattu tyttö- tai poikapeittona, pelkästään pirteänä ja värikkäänä.

23+1 

Siinäpä taas yksi kuva mahan kasvusta. Vähän ehkä hölmöä on, ettei mulla ole kuvissa mitään logiikkaa, mutta johtuu ihan siitä, ettei miehen kanssa osuta aina samaan paikaan tiettynä päivänä, niin että kuvan saisi aina samana päivänä. Mutta kyllähän näistä eron jo huomaa, varsinkin kun niitä laittaa vierekkäin.

P.s. Jos jota kuta kiinnostaa miltä makkarimme tällä hetkellä näyttää, käykää katsomassa remppatuloksia toisesta blogistani: Täydellisen vajavaista.


2 kommenttia:

  1. Ihania peittoja! :) Masu kasvaa hienosti :)

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään kanssa ihan huimasti noista peitoista. Ootan niin sitä, että saisin jo tilata pinnasängyn pienelle ja pedata sen ja laittaa tuon peiton sinne. Ja masun kasvunkin tosiaan alkaa huomata, kun alkaa esim. kenkien jalkaan laitto olemaan aikamoista äheltämistä jo välillä :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.