torstai 30. kesäkuuta 2011

Menee jo jakeluun

Vähän kuulumisia tännekin puolelle. Nyt on siis hommaa ihmetelty vajaa viikon verran ja alkaa menemään jo jakeluunkin. Neuvolakin tuli jo varattua ja sainkin sen ensi viikon tiistaille, heti aamuun. Eli sen käynnin jälkeen on taas hieman fiksumpi. Ainakin toivon mukaan. Voi myös käydä niin että mieli menee entisestään hämilleen. Alkuraskauden ultra olisi kiva, mutta olen ymmärtänyt, että niitä varten joutuu menemään yksityiselle, ja ne sitten maksaa ihan mahdottomia, johon  ei tällä budjetilla ole varaa millään. Ja ei, en viitsi miestä pyytää maksamaan, koska kaikenlaista suurempaa menoerää on tulossa, jotka kesätyöttömyydestä johtuen ovat miehen harteilla. Ja tietty nyt kun heinäkuu alkaa, niin alkaa kaikenlainen ohjelma (kotipuoleen järkkäileen pikkusiskon rippijuhlia yms, ja tämän jälkeen lomailua miehen kanssa). Sitten kun nämä riennot on ohi, niin ei ole pitkä aika elokuuhun jonne ensimmäinen virallinen ultra ilmeisesti menisi.


Oireita tuntuu riittävän. Väsyttää, aamut tuntuu vain venyvän pidemmiksi aamu aamun jälkeen. Tänäänkään mulla ei ole mitään havaintoa siitä, koska mies on lähtenyt töihin. Lisäksi pahoinvointi on kavalasti aamu aamulta tuntuvampaa. Päivänkin aikana saattaa tulla "kohtauksia" jolloin tuntuu että nyt kyllä tulee ihan ulos asti. Tissitkin on ihan äärettömän arat ja turvonneetkin jossain määrin. Näppyjä riittää vaikka muille jakaa, olkapäät ja otsa ihan järkyttävän näköset ja kaulallakin niitä on. Positiivisia huomioita on se, että mun kynnet on kovettunut entisestään todella paljon ja ns. ylituleva osa on kauniin valkoista. Melkein tekisi mieli käydä laitattaa joku minimanikyyri näihin kun kerrankin on pituutta.

Itsekseni olen tullut siihen tulokseen että LA osuisi 26.2. tähän päivämäärään ainakin kävisi hyvin järkeen mm. hedelmöitysajankohta. Mutta viimeistäänhän se selviää sitten ultrassa jossain vaiheessa, että millä viikoilla tarkalleen mennään.

LauraR. ja Spyro 5+4(?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.