perjantai 24. kesäkuuta 2011

Juhannusyllätys


Kyseisen kuvan testi ei ole tekemäni, mutta lähes tuollaisen testin tänään aamulla testasin. Raskautta osoittava viiva oli hieman haalempi, mutta kuitenkin niin selkeä plussa kuin vain voi olla.

Mä tein testin sen takia, että tänään kp 34/33 ja ajattelin vain tehdä testin sen takia, että voisin sitten odotella menkkoja hyvillä mielin, koska olin ihan varma ettei tästä kierrosta voi plussaa tulla mun kouluviikkojen yms takia. Mutta sieltä piirtyikin testiin viiva!! Vielä haluaisin sellaisen viikkonäytöllisen testin tehdä, koska selkeästikään ovis ei ole tapahtunut 33 pv kierron mukaan. Paras veikkaus on että kierto olisikin ollut suunnilleen sen 28 päivää, koska silloin tää plussa käy järkeen.

Oireista en todellakaan olisi tälläistä kuvitellut. Tai no, yli viikon juilinut mahaa tosi kipeästi, pääasiallisesti silleen menkkoja ennustavasti, vaikka eilen muutamaan otteeseen tuntunut siltä kuin joku olis tökönnyt kuuman sukkapuikon alavatsaan. Lisäksi tissit on on ollut saman ajan ihan äärettömän kipeitä, mutta senkin olen laittanut menkkojen tulemisen piikkiin. Lisäksi mitä hieman olenkin ihmetellyt on ollut ihan älytön märkyys/valkkarin määrä.

Netistä löytäneiden laskureiden mukaan kyseessä olisi jostain neljännellä viikolla olevasta jutusta. Että sellainen juhannus ylläri tälle vuodelle.

10 kommenttia:

  1. Onnea teille molemmille, aivan ihana yllätys! :)

    VastaaPoista
  2. Myy: Kiitos. Vieläkään en oikein tajua, ja tietysti mielessä käy, että onko se oikealla paikalla yms. Mutta, odottamallahan se selviää joten ei auta muu.

    VastaaPoista
  3. Voih, niin kateellinen, mutta samalla kovin onnellinen sun puolesta <3 ONNEA! :) Voisiko parempaa juhannusta toivoa. :)

    VastaaPoista
  4. Miraana ja Mörri: Kiitos oikein paljon :)

    Lumia: Mä tiiän fiiliksen, mulla oli yhdellä palstalla ihan sama tunne, vaikka tiesin että se on ihan hölmöä ja varsinkin kun plussannut oli jo yk20. Mutta se kateus on varmasti ihan luonnollista kunnes se osuu omalle kohdalle. Ja tää tuli niin puskan takaa kuin vain pystyi tulemaan.

    VastaaPoista
  5. Heinä: Kiitos kiitos. Nyt kun tätä on pari päivää mutustellut niin alkaa tajuamaan kunnolla...Vaikka mieli kyllä vielä tekisi dippailla jäljellä olevia testejä :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.