keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Hankintoja vol. 1

Mä tiedän, että on hyvin aikaista tässä vaiheessa puhua mitään vauvan hankinnoista, mutta puhumpa silti. Oon nimittäin käytettynä jo ostanut aivan ihania vaatteita. Eikä ihme kyllä mieskään ole sen kummemmin kommentoinut, kun ekan kerran jälkeen tulin kirpputorilta korvat luimussa "apua, mitäköhän se oikein nyt sanoo?!" Noh, eihän se tuumannut kuin sen verran että ihan hyvä ajatus katsella jo etukäteen kirpparilta halpoja vaatteita. Mä en nimittäin mitenkään lähe siitä olettamuksesta, että kaikki ostettaisiin uutena (paitsi ehkä auton turvakaukalo), tai edes siitä, että saataisiin muilta lahjoituksina. Nimittäin suvussa viimeisin pikkuinen on miehen siskontyttö ja hänen äitinsä on raijannut jo kaikki vauva-ajan tarvikkeet kirpparille. Meiltä kotoa saan sitte äidin säästämiä lasten vaatteita, mutta niissä näkyy tietty se, että meillä on ollut kaikki tyttöjä.

Esittelen nyt täällä opiskelukämpillä olevat jutut täällä (kun pakoilen taas tehtäviä :D). Nää kaikki on ostettu Kottaraisen komeron kautta. Ja tosiaan mulla ei oo mitään uskomuksia noihinn vaatteisiin liittyen, mitä monella muulla saattaa olla. Ettei ei osteta ennen kuin ollaan tietyllä viikolla tai muuta.






Jostain syystä blogger meni ja käänsi noi muutamat kuvat, vaikka nimen omaa olin kääntänyt ne oikein päin. Noh, mutta menköön. 

Kierto on mennyt ihan harakoille, en ees tiiä yhtään mikä kiertopäivä tänään on :D. Eli menkkoja lähinnä odotellaan täällä, vähän voisi olla jo merkkejä siihen suuntaan. Ainakin alavatsaa on kiristellyt aika ajoin ja tissit on taas aika turpean ja kipeän oloiset. Koska ei se vissiin enää oviskaan voi olla? Kun kuitenkin ollaan yli 20 kiertopäivissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.