lauantai 25. kesäkuuta 2011

Varmistus

Nyt on tehty Clearbluen digitestikin ja tulokseksi näyttöön napsahti: Raskaana 3+. Joten ilmeisesti joku viides raskausviikko meneillään. Nää on just näitä mitä mä en tajua vielä kunnolla, mutta pitää ottaa puhelin käteen ja tiistaina (siksi tiistaina, koska ma ollaan koko päivä menossa) soittaa tonne terveyskeskukseen ja kysyä tyhmiä. Kyllä ne siellä sitten varmaan jotain osaa sanoa. Nyt pitääkin alkaa googlettaa taas ihan uudenlaisia juttuja että oppisi jotain.

Tuli eilen varmaan oltua tietoisempi kehostaan, kun tuon plussan oli nähnyt ja tuli huomattua oireita. Janotti ja janottaa edelleen melkein koko ajan. Myös vessassa ravaamisen oon pannut merkille erilailla. Ja autossa eilen iski ihan hirveän paha olo, vaikken koskaan ole kärsinyt minkäänlaisesta matkapahoinvoinnista.


Mitenköhän tätä osaisi olla ajattelematta koko aikaa? Pitäisi varmaan jollekin kertoa, jotta jonkun kanssa voisi puhua...Vielä sen tarkempia ajatuksia muille kertomisesta ei ole, mieskin totesi, että kyllä sä nyt ainakin siellä lääkärillä eka käyt. Niin käynkin. Vau.fi laskurin mukaan (28pv kierrolla) ensimmäinen ultra osuisi elokuulle. Veikkaan, että sen jälkeen on sitten hyvä aika alkaa paljastaa vanhemmilleni. Mies ei tunnetusti sukulaisilleen mitään kertoile ja nauroi itsekin äsken, että lähettää sitten ristiäiskutsun postissa viimeistään. Huoh, miehet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.