lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kp 28/33

Nyt on taas hieman aika palailla järjestykseen kiertopäivienkin suhteen. Kuten äärimmäisen kekseliäästi otsikostakin huomaa, niin tänään on menossa kp 28. Tämä kiertohan meni ihan harakoille koulun takia, joten nyt vain odottelen menkkoja suurella innolla.


Muutenkin on taas tämän vauvajutun suhteen selvemmät ajatukset ja olo paljon seesteisempi.  Päästiin miehen kanssa sopuun siitä ulkomaanharjottelustakin, että se setvitään sitten mahdollisuuksien mukaan kun on ajankohtaisempi, tapahtuu tässä sitten mitä tapahtuukaan. Eli vauva on kyllä toiveissa, mutta ei edelleenkään oteta sellaista meininkiä mikä oli ensimmäisessä kierrossa. Harrastetaan sänkytouhuja silloin kun siltä tuntuu, ilman että alan bongailemaan oviksia tikuilla tai muuta. 

Vielä on nimittäin edelleen havaittavissa pillereiden lopetuksen haittapuolet ja erittäin näkyvästikin. Paino on noussut, turvotus tuntuu jatkuvalta (tätä on nyt alettu ruokavaliolla laittaan kuriin), mielialat on välillä ihan älyttömiä. Täytyy vain toivoa, että mies jaksaa näitä mun puuskia ja että ne menevät aikaa myöden ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.