sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Maha 26+1


Pitkästä aikaa viimein mahakuva tältä aamulta. Ja vaikka sen itsekin huomaa, että kyllä se maha muuttuu, niin oli siitä huolimatta aika huimaa verrata edellistä kuvaa tähän. Muutos on selkeä, maha on noussut entisestään ylemmäs ja samalla pyöristynyt yläosastaan. Eli kyllä meidän vauva selkeästi siellä kovasti kasvaa :)

p.s. Kotimittauksessa aamulla paino heitti yli kaksi kiloa verrattuna neuvolaan. Eli vaikka pahin paniikki ja stressi painosta olikin ohi jo, niin tuo helpotti entisestään. Kun edelleen pidän kotimittauksia luotettavampina kuin neuvolan, koska jälkimmäisessä tulos riippuu paljon kellon ajasta ja vaatetuksesta, ensimmäisessä kun pyritään tekemään kaikki kerta kerran jälkeen samoin. 

6 kommenttia:

  1. Ihana masu, niin kauniin pyöreä <3 Sinullakin jo alle 100 päivää laskettuun aikaan, ihan hurjaa miten nopeaa aika on mennyt!

    VastaaPoista
  2. Myy: Joo, sitä ei meinaa millään ymmärtää että miten tää aika voi mennä niin nopeasti. Onneksi kuitenkin vielä on aikaa mm. hankinnoille, koska mitään ei ole valmiina :D. Ja yllättävän ylpeä sitä on kasvavasta vatsastaan.

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis masu. :) Ja hienoa, että tokerön neuvolatädin kommenttien aiheuttama mielipaha alkaa unohtua. Ystäväni oli saanut toista lastaan odottaessan jo ensimmäisessä neuvolassa kuulla, miten hänellä on jo valmiiksi liikaa painoa ja nyt pitäisi LAIHTUA (siis raskaan ollessa muka laihduttaa!). Noh, seuraavan kerran uusi terkka oli kauhistellut näitä ensimmäisen sanomisia ja kieltänyt ehdottomasti laihduttamisen ja painosta stressaamisen. :)

    VastaaPoista
  4. Heinä: Joo tuntuu olevan että raskausaikana tuijotetaan painoa ja BMI:tä vielä tiukemmin kun normaalisti, jos et ole raskaana saat jollain tavoin enemmän olla ylipainoinen, mutta auta armias jos raskausaikana meinaa kilot kertyä niin heti ärähdetään. Ja mitä vanhempi terkka niin sitä pahempi tuntuu olevan.

    VastaaPoista
  5. ihana masu sulla! Niin tasainen pallo:)

    VastaaPoista
  6. Heiniboo: Kiitos :) Kyllä se jo aika pallolta välillä tuntuu

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.