keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Täällä taas

Täällä ollaan taas viimein kotona. Ja olenkin erittäin iloinen, ettei vähään aikaan tarvitse lähteä ajelemaan yhtään minnekään. Teki nimittäin aika tiukkaa ajaa tuo viiden tunnin matka yhdellä tauolla. Alunperin oli tarkoitus että oltaisiin mun opiskelukämpillä pysähdytty ja annettu kissojen käydä laatikolla ja itse syöty, mutta sekin muuttui. Jouduttiin tekemään pikapysähdys Ylöjärven Nesteelle kun toinen kissoista päätti vääntää kunnon tortut koppaan. Mies joutui sitten siinä huoltsikalla suorittamaan kopan putsauksen, kun minä pitelen hihnoissa kissoja ja koetan olla oksentamatta. On nimittäin hajut alkaneet käydä nenään, erityisesti pahat hajut. Ihan jopa kissanruoka pussinkin avaaminen tekee tiukkaa kun se haju käy nenään niin vahvasti.

Tämän episodin jälkeen päätettiinkin, että ajetaan suoraan kotiin kun ei sille hiekkalaatikko käynnille enää olisi ollut tarvetta. (Toinen kissa kyllä hoiti asiansa nätisti ennen lähtöä...) Tulipahan tuolla putkeen ajamisella tpdettua se, että päätös jättää autokesälömareissu väliin oli aivan oikea. Ei musta olisi autossa istujaksi pitkiksi ajoiksi.

Kotiin oli muuten kiva tulla, mutta pikkasen pisti väsyneenä itkettämään, kun Kelalta oli tullut kirje ja pyyntö selvittää asumisjuttuja opintotuen ja asumislisän saannista. Kun tein siis virallisen muuttoilmoituksen tänne miehen luokse, jotta minusta tulisi virallisesti kokkolalainen ja olisin täällä kirjoilla ja siten saisin käyttää terveyspalveluja ilman ongelmia. Nyt pitää sitten mennä kysymään Kelan toimistolta, että mitä mun pitäisi tuohon paperiin oikein laittaa, kun tein sitten väliaikaisen muuttoilmotuksen takaisin Ilmajoelle, jossa olen oikeutettu asumislisään. En edes halua ajatella millasta paperisotaa saan käydä siinä vaiheessa kun palaan tekemään opintojani loppuun...

Oireita on yhä edelleen. Pahoinvointia, huimausta varsinkin jos seisoo pitkiä aikoja, päänsärkyä, närästystä, väsymystäkin vielä jossain määrin. Neuvolääkäri olis 1.8. ja np-ultra aikakin oli tullut loman aikana: 9.8. Ei siis enää kovin pitkää aikaa odotettavana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.