perjantai 8. heinäkuuta 2011

Ohhoh

Täytyypä oikein hämmästellä tätä lukijamäärä, joka tuntuu lisääntyvän ihan huomaamattaan. Aina kiva tietää, että jota kuta kiinnostaa sen verran että lukijaksi asti jaksaa ilmoittautua. Täytyypä varmaan sitten jonkin seuraavan tasaluvun täyttymisen tullessa harkita jonkinlaista arvontaa. Ja muutenkin, koska tilastojen mukaan liikenettä on kohtalaisen paljon :). Kiitos siis siitä kaikille.

Itse täällä viettelen nyt oikein kunnolla lomaa, tulin nimittäin tänne eteläisempään Suomeen nauttimaan äidin grilliherkuista viikoksi. Eli saapa nähdä kuinka paljon tässä tulee lihottua pelkän viikon aikana :D. No,nyt en asiasta jaksa huolta kantaa, palataan sitten terveellisempään ruokavalioon, kun päästään takaisin kotiin. Kyllä tarkoitus on muutakin tehdä kuin pelkästään syödä, nähdä vanhoja kavereita ja autella äitiä pikkusiskon rippijuhlien valmistelussa.

Pahoinvointikin tuntuu jo hellittäneen. *koputtaa puuta*. Aamuisin herätessä on pahaolo, mutta se menee ohi, kunhan saa jotain suuhunsa. Päivän aikana pahoinvointi ei ole juuri enää iskenyt, vaan sen sijaan iskee aivan törkeä nälkä, vaikka pari kolme tuntia sitten olis syönyt itsensä melkeinpä ähkyyn asti. Eli välipaloja on tullut naposteltua, lähinnä leipää, joten se siitä hiilareiden pienestä tarkkailusta heti kun miehen silmä välttää.

Mies liittyy seuraamme viikon päästä aloittaen omankin lomansa, mutta tällä hetkellä humputtelee Englannin maalla työmatkan merkeissä. Toivottavasti muistaa muistaa vaimoaan ja pikkuSpyroa :)

Lare ja Spyro 6+6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.