maanantai 25. huhtikuuta 2011

Alku

Kaikesta huolimatta, mitä toisen blogini Täydellisen vajavaista  uusimma tekstissä vakuutan, päädyin loppujen lopuksi siihen, että luon vauvahaaveille täysin oman blogin. Siitä kun ei vielä ole minkäänlaisia tietoja, kauanko sitä vauvan haaveilua kestää. Ja eipähän tarvitse sitten lukea blogin perästä ruksattuja "ei kiinnostanut" kohtia, jotka aina kyllä vähän tuntuu pahalta, vaikka itselleen pää asiallisesti kirjoittaisikin. Joten, tästä lähtee sitten kahden blogin pyöritys eikä tarvitse miettiä tuleeko postailtua liian usein jos on sekä vauva asiaa, että muuta asiaa. Eli, muun elämän voi käydä lukemassa toisesta blogistani, ja vauva asiat täältä.

Eiköhän se tästä lähde pyörimään.

Edit. Ihminen tuntuu olevan taas niin tuuliviiriä kuin vain voi olla. Ei osaa päättää, onko tää kaksi blogia parempi kuin yksi. Ehkä ratkaisu on pääasiallisesti kirjoittaa tällä puolella, ja välillä mainita asiasta tuolla "isomman" blogin puolella. Ehkä mä nyt katon tällä kahdella blogilla ja seuraan että mihin mä pääsen. Tai siis toiveenahan olisi saada sitten tännekin lukijoita, jotka voisi kommentoida mahdollisiin ongelmiin ja jakaa mielipiteitään. Yksin on kuitenkin aika vaikea keskustella.

Eli otetaanpas sitten pikaisesti tietoja minusta ja tilanteestani (ne jotka tänne eksyvät ensin, voivat käydä halutessaan tutustumassa minuun paremmin toisen blogin parissa).
Ikää tulee tänä kesänä 21, miehellä elokuussa 29. Naimisiin mentiin syyskuussa -10. Miehellä on vakituinen työpaikka ja ura, mitä nyt graduopintojaan viimeistelee vielä hiukan. Itsellä opiskelu on täysin kesken, tällä viikolla loppuu toinen vuosi Seinäjoen amk:ssa maaseutuelinkeinojen koulutusohjelmassa. Vauvakuumetta mulla on ollut jossain määrin jo siitä asti kun tajusin, että tätä miestä mä rakastan ja tämän mä haluan, mutta lähti hyvin laajentumaan meidän kihlaantumisen (09/09) jälkeen hyvin nopeaan. Opiskelujen kannalta loppuvuodesta saatava plussa olisi ihanteellisempi, mutta rankan kevään jälkeen annan paltut kaikille opiskeluille ja otan vastaan sen mitä tulee.

Pillerit lopetettu viikko sitten maanantaina, ja nyt sitten ihmetellään ja katsellaan mitä kropalle oikein lähtee tapahtumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.