perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kropan tilanne

Vaatteet päällä näyttää oikein hyvältä, melkein tuntee itsensä ihan todella hoikaksi itseään peilistä katsoessa.

Tältä maha näyttää sitten ilman paitaa. Vähän roikkuu, mutta eipä tässä olekaan nyt kuin reilu viikko synnytyksestä. Pikkuhiljaa kun päästään vaunuilemaan alkaa varmasti ylimääräset kilot karisemaan. Ja ensi kuussa kun salikortti vapautuu lomalta lähden pilatekseen takaisin, niin saa alkaa luomaan pohjalihaskuntoa sitten kunnon treenaillua varten.

4 kommenttia:

 1. Hui, ekaa kertaa eksyin tänne toisen blogin kautta ja luulin, että kuva on odotuksen loppuajalta:) Mutta eiköhän se siitä vetäydy.

  VastaaPoista
 2. Eihän se masu heti synnytyksen jälkeen ole sama kun ennen raskautta. Mehee hetki ennen kun masu vetäytyy, mutta kyllä se siitä lähtee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei sitä voisi kuvitellakaan että kroppa olisi näinkin rankan matkan jälkeen täysin samanlainen kuin ennen. Lopullinen palautuminen käsittääkseni pääsee tapahtumaan vasta sitten kun imetys loppuu, joten siihen vielä menee aikaa. Pääasia on tällä hetkellä, että kiloja putoaa, vaikka löysäksi paikat jääkin. Niitä ehtii kiinteyttää vaikka sitten pikkuneitiä nostelemalla :)

   Poista
 3. Meilkoiset taisteluarvet.

  Mulla on viisi lasta eikä yhtään raskausarpia ja rinnatkin on edelleen tosi nätit, vaikkei tietysti samat kuin ennen imetyksiä.
  Raskauden ja synnytysten muutokset ovat hyvin yksilöllisiä. Vtasanahka on nyt viiden jälkeen jäänyt hiukan löysäksi ja roikkuu, mutta se jöö pikkareiden alle. Kun nahka on venynyt j vanunut viiteen kertaan, ei se sitten enää palautunutkaan lopulta kunnolla. No, haitanneekos tuo mittään!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.