tiistai 3. tammikuuta 2012

Etenee pikkuhiljaa

Vähän on saatu hankinnat etenemään. Tilaukseen pistettiin siis Brion Primo -turvakaukalo ja FlexiBath kylpyamme, kun meillä ei kylppärissä liikaa tilaa ole missään nimessä. Tuon Flexinhän saa kivasti taitettua kasaan ja säilytettyä siten vaikkapa seinän ja pesukoneen välissä.

Olen tässä myös pari päivää puuhaillut seuraavaa:



Lopputulos sitten päätyi näyttämään tältä:
Todellisuus on vielä hitusen siistimpi kuin mitä kuvasta antaa olettaa :)

Saatiin myös taas yhdet töppöset vauvalle. Äitini täti oli lähettänyt joulutervehdyksen mukana ja äiti sitten lähetti minulle eteenpäin. Malli vaikuttaa oikein käytännölliseltä

EDIT: Sain pian postauksen kirjoittamisen soiton jälkeen koskien ilmoitustani paikallisnettipalstalla halvasta pinnasängystä ja kakkosvaunuista parvekkeelle. Nyt makkariin on koottu (kissoista johtuen, saavat tottua ja oppia ettei siihen sänkyyn hypitä) meidän pikkuisen sänky (20e) ja samalla reissulla tuli hankittua hoitotaso (myöskin 20e). Yllättäen se sopii paremmin kuin hyvin meille ja nyt sitten tarvitseekin vain etsi jonkinlainen tornihyllykkö vauvan vaatteille tyhjäksi jäävään nurkkaan :). Eilen tilatut kaukalo ja ammekin jo postissa odottamassa, eli tosi nopea toimitus! Ahdistus hankinnoista alkaa hälvetä.

2 kommenttia:

  1. Hei, löysin vasta blogisi ja jämähdin tänne lukemaan juttuja. =)

    T: Piia Vauvakuumeessa blogista

    VastaaPoista
  2. Piia: Kiva, että löytyy jotain jämähtämisen arvoista :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.