lauantai 30. huhtikuuta 2011

Saa nähdä miten oikein tulee käymään.

Näyttää meinaa tämä yk ykkönen vähän heikolta tuon plussauksen suhteen, ainakin kun seksin määrää tarkastellaan. Eilen illalla ihan selkeästi tein selväksi sen, että illalla voitaisiin peittoja heilutella, ja mieskin ihan innokkaasti vastasi vihjailuihin. Auta armias kun tuli ilta. Kun vihdoin päästiin sänkyyn, mies sanoi olevansa väsynyt vaikka todellakin oli koko illan osoittanut merkkejä että hänkin haluaa. Ja tämän päälle "jouduin" sohvalle nukkumaan. Mies nimittäin rohisi kun koetin nukahtaa ja kysyessäni että laittaako hän lisää tyynyjä tai ottaa toista asento vai menenkö sohvalle (oon tosi huono nukahtaan jos on ylimääräisiä ääniä) vastaus on on "mene vain". Voi vittu, että mua pisti illalla vihaksi 

Enkä kyllä nytkään ole mitenkään erityisen iloinen, kun tuota meidän sänkypuolta ajattelee. Tuntuu, etten mä saa enää seksiä koskaan, kun mä haluan ja sitten kun sitä saa, niin se on mun puolesta vähän väkinäistä ja mies joutuu käyttää liukastetta yms. Mä haluan sitä spontaania yksinkertaista seksiä, jota meillä on ollut tähän asti. En tiedä yhtään mikä nyt tuntuu mättävän hommissa.




Harmittaa erityisesti senkin takia, että veikkaan ovislaskurin osuvan suhteellisen oikeaan. On nimittäin pikkuhiljaa havaittavissa jonkinlaisia limoja, jotka keskustelupalstalta ymmärtämieni tietojen mukaan olisi merkki oviksesta. 


Saa nyt nähdä mihin suuntaan tää viikonloppu liikkuu.Periaatteessahan se olisi mun opiskeluiteni kannalta parempi, jos plussaa ei tulisi ekasta, mutta riittääkö että mä haluuuun..!

torstai 28. huhtikuuta 2011

Kp 10

Nyt on tuo koulu puoli tälle lukuvuodelle ohi, joten on aikaa keskittyä tänne blogimaailman puolellekin.
Se on täällä kp 10. Vau.fi sivuston ovislaskurin mukaan hedelmälliset päivät olisi tuossa viikonloppuna ja ovis sitten 3.5. Eli aika nappiinsa menee, huomenna lähden iltatuntien jälkeen miehen hellään huomaan :). Tosin, on yksi kaveri tulossa vappua viettämään tuonne Kokkolaan, mutta jos sitä vaikka perjantaina ja sunnuntaina kokeilisi tehdä jonkinlaisia talletuksia, että on sitten jotain mistä vauva voisi mahdollisesti muotoutua.

Vähän tuntuu vielä että on ihan hukassa tämän vauvakuume ja lapsenteon kanssa. Tai siis kun ei tälläinen oikein muilla kavereillani ole ajankohtaista. Mä tiedän itse olevani valmis kaikkeen mitä raskaus ja lapsi tuo tullessaan, mutta kyllä se aika ajoin vaikuttaa ajatuksiin, kun mm. opiskelukaverit "mä en ikinä noin nuorena!" että olenko mä liian nuori, ja että koska musta muka sitten on tullut niin aikuinen, että tää lapsi homma tuntuu ihan luonnollisesta?


Kyllä mulla on muutama sellainenkin kaveri, joka on sanonut ihan suoraan olevansa hieman kateellinen mulle. Mulla periaatteessa on jo kaikki mitä yleensä etitään. Mies, lemmikit, ja kohta (ainakin toivon mukaan) asunto. Kyllä se aika luonnolliselta tuntuu heittää sinne yksi vauva joukkoon. Ja koiranpentu kanssa, heti kun mies antaa periksi. :D.

Tällä hetkellä tuo yrittäminenkin tuntuu jotenkin tosi sellaiselta "epätodelliselta", mutta ehkä se siitä. Ajatuksena on, että mennään ihan ilman stressiä tässä ainakin kaks kolme kertaa, ja sitten jos sen jälkeen ei ala onnistumaan, niin vasta sen jälkeen aletaan oviksia tikutteleen ja kyttäileen kunnolla. En kyllä ymmärrä miksi meillä ei onnistuisi kohtalaisen nopeasti, molemmat terveitä, ja mullakaan ei tuo ikäkään paina.


P.s. Verskinen arpoo blogissaan ihan mahtavia juttuja!

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Alku

Kaikesta huolimatta, mitä toisen blogini Täydellisen vajavaista  uusimma tekstissä vakuutan, päädyin loppujen lopuksi siihen, että luon vauvahaaveille täysin oman blogin. Siitä kun ei vielä ole minkäänlaisia tietoja, kauanko sitä vauvan haaveilua kestää. Ja eipähän tarvitse sitten lukea blogin perästä ruksattuja "ei kiinnostanut" kohtia, jotka aina kyllä vähän tuntuu pahalta, vaikka itselleen pää asiallisesti kirjoittaisikin. Joten, tästä lähtee sitten kahden blogin pyöritys eikä tarvitse miettiä tuleeko postailtua liian usein jos on sekä vauva asiaa, että muuta asiaa. Eli, muun elämän voi käydä lukemassa toisesta blogistani, ja vauva asiat täältä.

Eiköhän se tästä lähde pyörimään.

Edit. Ihminen tuntuu olevan taas niin tuuliviiriä kuin vain voi olla. Ei osaa päättää, onko tää kaksi blogia parempi kuin yksi. Ehkä ratkaisu on pääasiallisesti kirjoittaa tällä puolella, ja välillä mainita asiasta tuolla "isomman" blogin puolella. Ehkä mä nyt katon tällä kahdella blogilla ja seuraan että mihin mä pääsen. Tai siis toiveenahan olisi saada sitten tännekin lukijoita, jotka voisi kommentoida mahdollisiin ongelmiin ja jakaa mielipiteitään. Yksin on kuitenkin aika vaikea keskustella.

Eli otetaanpas sitten pikaisesti tietoja minusta ja tilanteestani (ne jotka tänne eksyvät ensin, voivat käydä halutessaan tutustumassa minuun paremmin toisen blogin parissa).
Ikää tulee tänä kesänä 21, miehellä elokuussa 29. Naimisiin mentiin syyskuussa -10. Miehellä on vakituinen työpaikka ja ura, mitä nyt graduopintojaan viimeistelee vielä hiukan. Itsellä opiskelu on täysin kesken, tällä viikolla loppuu toinen vuosi Seinäjoen amk:ssa maaseutuelinkeinojen koulutusohjelmassa. Vauvakuumetta mulla on ollut jossain määrin jo siitä asti kun tajusin, että tätä miestä mä rakastan ja tämän mä haluan, mutta lähti hyvin laajentumaan meidän kihlaantumisen (09/09) jälkeen hyvin nopeaan. Opiskelujen kannalta loppuvuodesta saatava plussa olisi ihanteellisempi, mutta rankan kevään jälkeen annan paltut kaikille opiskeluille ja otan vastaan sen mitä tulee.

Pillerit lopetettu viikko sitten maanantaina, ja nyt sitten ihmetellään ja katsellaan mitä kropalle oikein lähtee tapahtumaan.